Житомирський футбольний клуб «Полісся» завершив атестацію у професійну II лігу Чемпіонату України

"Ми відпрацювали всі організаційні моменти з підготовки до проходження атестації. ФК "Полісся" та "Металіст" зробили найбільше для проходження цього процесу. І в нас залишилось вирішити проблему стадіону",- розповів Руслан Павлюк, директор КП "ФК"Полісся".

n 0906178Наразі клуб очікує вручення відповідних атестатів. Підготовка до атестації тривала рік, і її завершення співпало із фіналом сезону. В II-гу лігу вже заявленні команди "Металіст", "Дніпро", "Волинь", "Кривбас".

"Ми виходимо на новий рівень. Сьогодні заявлені в II лігу команди дуже потужні. І якщо ми гратимемо на домашньому полі із відомими командами, то вболівальники прийдуть, спонсори прийдуть. І що саме головне - це буде поштовх до розвитку клубу",- переконував Руслан Павлюк, директор КП "ФК "Полісся".

Нагадаємо, що 11 червня в Житомирі відбудеться останній домашній матч із ФК "Первомайськ".

"Колись тренер Віталій Кварцяний сказав: «Якщо є футбольна команда у місті, значить місто живе. Може не бути моста, перукарні, туалету, переходу, універмагу. Є футбольна команда – є життя».

У Житомирі є команда — і є життя! Житомирський футбольний клуб "Полісся" завершив атестацію у професійну II лігу Чемпіонату України!

Ми вже працюємо над реконструкцією стадіону «Спартак». На міському стадіоні матимемо сучасне поле, бігові доріжки та криті трибуни. Також голова Житомирської ОДА Ігор Гундич завершить реконструкцію стадіону «Полісся», який роками стояв у розрусі.

Переконаний, що за декілька років Житомир прийматиме у себе грандів УПЛ!", - додав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 09/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework