894-й авіаційний полк у Озерному відзначив 75-ту річницю з дня створення. ФОТО

3 червня 2017 року в Озерному Житомирського району пройшли урочисті заходи у військовій частині А-2038 з нагоди 75-ї річниці з дня створення 894 авіаційного полку. 

З нагоди свята колектив ескадрильї привітали заступник командувача Повітряних Сил з авіації — начальник авіації генерал-майор Андрій Ярецький, головний штурман Повітряних Сил генерал-майор Сергій Кушнір, командир повітряного командування «Центр» — заступник командувача Повітряних Сил генерал-майор Анатолій Кривоножко, представники командування бригади тактичної авіації та високомобільних десантних військ, народний депутат України Борислав Розенблат, керівники районної та сільської ради, представники авіаційних заводів з Одеси, Луцька, Полтави, ветерани військової служби й інші поважні гості.

Теплі слова привітань командному та особовому складу, а також ветеранам військової служби, які в свій час проходили службу у військовій частині. висловив командир ескадрильї підполковник Євгеній Каржау.

В урочистій обстановці, генерал-майор Анатолій Кривоножко, вручив командиру окремої авіаційної ескадрильї прапор Повітряних Сил Збройних Сил України та у своєму вітальному слові підтвердив професіоналізм, звитягу і мужність авіаторів частини.

— Ваш колектив є окремою бойовою одиницею, в якому закладений високий потенціал з визначеними завданнями та великими перспективами. Зичу всім вам здоров’я, наснаги та успіхів на шляху до перемоги українського народу.

В рамках дня частини для гостей відбувся День відкритих дверей, показ літаків-винищувачів та ознайомлення з життєдіяльністю частини. Завершилися урочисті заходи святковим концертом за участю оркестру 95 бригади високомобільних десантних військ.

Джерело:mil.gov.ua

Всі новини Житомира

 

 

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 08/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework