Баранівські танцюристи стали дипломантами фестивалю «Перлини мистецтва»

Танцювальний колектив Баранівського міського Будинку дитячої творчості «Fire Dance» став дипломантом фестивалю-конкурсу «Перлини мистецтва», який відбувся 14 травня у місті Львів.

14 травня у місті Львів Українським державним центром позашкільної освіти спільно з ТОВ «АртФестЦентр» було проведено Міжнародний фестиваль-конкурс «Перлини мистецтва». 

Про це місто Баранівка повідомили у Будинку дитячої творчості.

На фестиваль прибуло 70 хореографічних колективів з усіх куточків України і ближнього зарубіжжя. Учасником фестивалю-конкурсу став і танцювальний колектив Баранівського міського Будинку дитячої творчості «Fire Dance», керівник Ірина Ільчук.

Перед початком виступу наші танцюристи відвідали Львівську ратушу. З висоти 65 метрів вони змогли помилуватися чудовими краєвидами старовинного Львова. Також діти побували у Копальні кави, Шоколадній майстерні та поблукали старовинними вуличками міста.

На розсуд журі колектив представив дві танцювальні композиції: «Вогняні дівчата» і «Сила руху». За словами керівника гуртка Ірини Ільчук, серед заслужених і народних танцювальних колективів наші діти показали високі хореографічні вміння, ввійшли в першу десятку кращих і були запрошені на Міжнародний фестиваль-конкурс «Канікули в Лапландії».

Додому повернулися з дипломами Міністерства освіти і науки України. Керівник гуртка Ірина Миколаївна також відмічена подякою Міністерства освіти і науки України та Українським державним центром позашкільної освіти за вагомий внесок в естетичне виховання творчої молоді та професійну підготовку учнів до участі у фестивалі-конкурсі.

Варто зазначити, що ядром танцювального колективу «Fire Dance» є 12 талановитих дівчат середнього і старшого шкільного віку: Аліна Ільчук, Діана Гайдай, Іванна Ільчук, Діана Нікітчина, Дарина Лисюк, Мирослава Федорів, Вікторія Присяжнюк, Анастасія Дерейко, Дарина Бортнік, Богдана Шемчук, Ольга Ільчук та Вероніка Оверченко.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 30/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework