ЖДУ ім. І. Франка долучився до роботи V з’їзду творчої молоді Житомирщини

Житомирський державний університет імені Івана Франка долучився до роботи V з’їзду творчої молоді Житомирщини, що за сприяння Житомирської облдержадміністрації та Управління сім’ї, молоді та спорту ОДА 12 квітня відбувся на базі Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова.

Захід пройшов під гаслом «Обдарована молодь – майбутнє України», повідомляє прес-служба ЖДУ ім. І. Франка.

На з’їзді творчої молоді Житомирщини ЖДУ імені Івана Франка презентував технічні розробки, які створені науковцями університету спільно з працівниками Житомирського публічного акціонерного товариства «Електровимірювач». Серед низки експонатів комп’ютеризований багатофункціональний електровимірювальний комплект приладів для фізичного експерименту найбільше зацікавив не лише юних техніків Жито, курсантів, офіцерський, сержантський і старшинський склад військового вишу, а й заступника голови Житомирської ОДА Ярослава Лагуту.

Загалом на З’їзду були представлені науково-технічні розробки за такими напрямами, як сучасні інтернет технології; кібернетична безпека; інформаційна безпека; захист інформації; екологічна безпека; космічні технології; зв’язок та інформатизація; апаратура зв’язку, радіо та телебачення; сучасні технології радіоелектроніки; роботизовані системи; авіа моделювання та безпілотні авіаційні комплекси; моделювання систем і процесів в науці і техніці; сучасні та перспективні системи оборонного призначення; системи моніторингу (дистанційного зондування землі та ін.); енергозберігаючі технології.

За результатами V з’їзду творчої молоді Житомирщини автори найкращих наукових та науково-технічних розробок були відзначені цінними подарунками та дипломами.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 13/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework