×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На вул. Саєнка з’являться дві криті зупинки

Про це йдеться у проекті рішення, котрий розміщений на сайті міської ради.

«З метою проведення благоустрою, розміщення та утримання в належному санітарному та естетичному стані павільйонів зупинок громадського транспорту, відповідно до Законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської  ради

ВИРІШИВ:

1.Погодити кандидату у народні депутати України Бобру Юрію Григоровичу встановлення павільйонів зупинок громадського транспорту за адресами: вул. Саєнка, буд.4 та вул. Саєнка, буд.56.
2.Комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м. Житомира» забезпечити утримання павільйонів зупинок громадського транспорту відповідно до вимог чинного законодавства України.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», - йдеться у тексті.

Про те під час обговорення рішення на засіданні виконавчого комітету, котре відбулося 15 жовтня, було вирішено забрати і тексту прізвище кандидата у народні депутати України Юрія Бобра. Аргументували це тим, що встановлення павільйонів можна трактувати, як підкуп виборців, про те на сайті текст опублікований без змін.

n1610141050

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework