За добу рятувальники ліквідували 3 загоряння в екосистемах. ФОТО

6 квітня о 13:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння сухої трави поблизу с. Чехова Ружинського району.

Вже на місці з’ясувалося, що суха рослинність зайнялася на відкритій території. Вогонь поширювався в напрямку приватних угідь та вже дійшов до подвір’я. Існувала загроза перекидання полум’я на житловий будинок, що знаходився на відстані близько 10 м., передає У ДСНС України у Житомирській області.

Зусиллями вогнеборців о 14:26 пожежу локалізовано, а о 14:49 ліквідовано. Вогнем пройдено 1,1 га сухої трави.

Цього ж дня в с. Вчорайше ружинські рятувальники ліквідували займання сухостою на площі 1 га, що сталося на полі. Фахівці ДСНС не допустили поширення загоряння на приватний сектор, в бік якого рухався вогонь.

Також ще одне повідомлення о 16:50 про виникнення подібної пожежі надійшло по лінії «101» до рятувальників Андрушівщини. Горів сухостій на землях запасу Червоненської об’єднаної територіальної громади в с. Котівка. Рятувальників сповістили селяни, які ще до прибуття вогнеборців розпочали гасіння підручними засобами. Завдяки спільним діям пожежу вдалося ліквідувати та не допустити збільшенню її площі. Вогнем пройдено 1 га сухої трави.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 07/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework