Молодіжний форум активних громадян Житомирщини

Запрошуємо до участі у Форумі 6 квітня 2017 р. учнів середньої та старшої школи (8-11 класи) загальноосвітніх навчальних закладів незалежно від форм власності та підпорядкування м. Житомира та Житомирської області.

Соціально-психологічний факультет Житомирського державного університету імені Івана Франка за підтримки Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації оголошує про проведення Молодіжного форуму активних громадян Житомирщини, що спрямований на стимулювання та нагородження активної молоді, на неформальне навчання молоді новим формам і методам просоціальної активності в регіонах; на збільшення чисельності молоді, яка має досвід волонтерської діяльності та активну громадянську позицію тощо.

Кількість учасників Форуму обмежена, тому необхідно зареєструватися у зручній для Вас формі: за електронною адресою: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.  або за телефонами: 0969584614, 0638666379 (Інна Миколаївна Палько).

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 05/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework