Депутат райради: Як можна було доручити компанії займатися реконструкцією тротуарів, якщо в ній аж чотири штатних працівників?

Проблеми довкола компанії, яка укладає плитку на житомирські тротуари, не вщухають.

Центр міста вже понад півроку розритий, а містяни вже давно охрестили ремонтні роботи «житомирським апокаліпсисом».

Фірма, яка перемогла у тендері, малого того, що не вклалася у терміни, так ще і відверто «схалтурила» з укладанням плитки. Роботи продовжуються, разом з тим, щодня з’являються нові подробиці про так звану «Ві.Ай.Пі.».

Компанія-підрядник подала до суду на Житомирську міську владу, адже не доотримала майже два мільйони гривень за виконану роботу.

В цій справі багато питання, одне із них, стосується безпосередньо того, як компанія змогла перемогти у тендері.

Депутат районної ради Микола Череднік оприлюднив сьогодні, 4 квітня, кілька цікавих фактів про «Ві. Ай. Пі. «Будівельна компанія».

«Однією з вимог конкурсних торгів було наявність досвіду виконання аналогічних робіт.
Досвід горе-компанії «Ві. Ай. Пі. «Будівельна компанія»:

1. Заміна двох котлів;
2. Добудова 12 приміщень школи;
3. Будівництво критого басейну;
4. Будівництво школи.

З таким успіхом, місцева компанія KRIGER (вони точно котли вміють встановлювати) наступного разу може також займатися тротуарами. Можливо вони зможуть виготовляти ще одну унікальну серію плитки.

Жарти жартами, але питання до УКБ, чи вони взагалі бачили тендерну пропозицію, яку подали «Ві.Ай.Пі.». Чи переможця обирали підкидаючи монетку?

Як можна було доручити компанії займатися реконструкцією трьох об’єктів (близько 30 000 м²), якщо в ній аж ЧОТИРИ штатних працівники?», - написав депутат.

Нагадаємо, поліція підозрює посадовців Управлінням капітального будівництва Житомирської міської ради у зловживанні службовим становищем на користь ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія», що призвело до завищення вартості ремонту тротуарів в місті на 3,26 млн грн.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 04/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework