В Олевському районі поліція затримала групу нелегалів-бурштиношукачів

24 березня поліцейські Управління захисту економіки в області та роти поліції особливого призначення ГУНП Житомирщини під час профілактичного рейду викрили старателів, які займались незаконним видобутком бурштину. На місці події вилучено мотопомпу, пожежні рукави та інший інвентар.

Трьох чоловіків, віком 29-48 років, поліцейські виявили у лісовому масиві поблизу с. Шебедихи у ході відпрацювання місць можливого ведення незаконного промислу, повідомляє відділ комунікації поліції у Житомирській області.

У порушників вилучено мотопомпу, пожежні рукави, сачки, лопати, металевий штир та інше. На місці події працювала слідчо-оперативна група Олевського відділення поліції. З’ясовуються усі обставини та особи порушників.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація події - ст.15 (Замах на злочин) та ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Чоловікам може загрожувати як штраф, так і обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 25/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework