Чи продадуть мощі "святого" мамонта?

Про те, що у Житомирському краєзнавчому музеї зберігається скелет мамонта, ні для кого не є новиною. Але вже кілька років, він не доступний для очей «простих» відвідувачів.

Відтоді, як депутати обласної ради повернули приміщення де розміщувався музей - Українській православній церкві, скелет мамонта зник з поля зору.

Будівництво Музею природи почалося ще у 2012 році, коли Фонд регіонального розвитку планував виділити 13 млн гривень замовнику. Тоді, у вересні того ж 2012 була урочисто закладена капсула у фундамент майбутнього музею. От власне на цій церемонії й закінчилося будівництво.

Наразі на вулиці Замкова Гора стоїть фундамент і частина першого поверху. 

А житомиряни тим часом не зволікають та створюють петицію на сайті Житомирської міської ради.

"Оскільки у житомирян та гостей міста відсутня можливість відвідувати Музей природи та його експонати, пропоную продати скелет мамонта і витратити гроші на користь міста. Згідно з інформацією, доступною у відкритій мережі, ціна на кістку мамонта варіюється від 200 до 2000 доларів за кілограм залежно від її якості. Вилучені гроші можна використати на покращення благоустрою міста та його жителів", - пише автор петиції.

Наразі, звернення підписало 6 осіб, що становить 2,4% від потрібної кількості. Підписати петицію можна тут.

Всі Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 15/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework