Депутат обласної ради показала, в яких умовах живуть студенти Житомирського вищого професійного технологічного училища. ФОТО

Депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза разом із членом виконавчого комітету Вірою Гринишиною проінспектували Житомирське вище професійне технологічне училище.

Враженнями та фотографіями Олена Галагуза поділилася на свої сторінці у Фейсбук.

«Усе пізнається у порівнянні. Разом з Vera Grynyshyna навідалися до Житомирського вищого професійного технологічного училища, де ознайомилися з умовами навчання та проживання студентів. Окремо зустрілися із сиротами. Порівняно з ПТУ №15 тут кращі умови. Видно, що педагоги та вихователі займаються сиротами. Щодо навчання, то ми побачили практичні аудиторії, де на сучасній кухарській техніці готують майбутні кухарі, а хлопці займаються газозварюванням. Є тут і апарат аргонного зварювання. Біля спортзали душова кабіна, де миються не лише педагоги))). У їдальні помірні ціни. У гуртожитку чисто, немає суттєвих обмежень: діти миються щодня і коли їм зручно, хоча є графік (нам показували журнал реєстрації, де миються і о 22:45). Навіть є кімната для прасування та прання одягу. Проблема із фінансуванням дуже непокоїть ПТУ, які мали виходити на страйк у Житомирі, але поки ситуацію владнали. Хоча час працює не на користь училищам і зараз триває процес оптимізації ПТУ. Це училище хоче існувати автономно і тут є усі передумови для цього. Про сиріт розповім згодом. Єдине, що можу сказати, то це великий привіт від мене та цих дітей мудакам-перевізникам, особливо стосується маршрутів 19 і 8!!!», - йдеться у повідомлені.

Всі новини Житомира

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 10/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework