На Житомирщині відбулися навчальні кваліфікаційні збори з фахівцями повітрянодесантних служб військових частин ЗСУ

У Житомирі, на базі 199 Навчального центру Високомобільних десантних військ відбулися навчальні кваліфікаційні збори з фахівцями повітрянодесантних служб військових частин Збройних Сил України.

До навчальних зборів залучалося біля півсотні військовослужбовців. Зокрема це техніки підрозділів десантного забезпечення, начальники приладних майстерень, інженери та начальники відділень повітрянодесантної техніки з військових частин ВДВ, Сил спеціальних операцій, Військово-Морських Сил та частин спеціального призначення Міністерства оборони України, повідомляє прес-служба командування ВДВ ЗС України.

Як розповів керівник зборів – старший офіцер відділу повітрянодесантної техніки повітрянодесантної служби командування ВДВ полковник Вадим Рожко, дані збори проводяться з метою допуску та підтвердження кваліфікації до проведення регламентних робіт підстрахуючих парашутних та автоматичних приладів.

– Дані пристрої відповідають за автоматичне спрацювання людських та вантажних десантних парашутних систем, – відзначив офіцер.

Окрім підвищення кваліфікації та отримання допуску на роботу із приладами, десантники також мали змогу обмінятися досвідом щодо особливостей практичного десантування вантажів в зоні бойових дій. Вантажі зі зброєю, боєприпасами та амуніцією неодноразово укладалися на парашутні платформи та десантувалися фахівцями повітрянодесантних служб частин ВДВ в оточений російсько-терористичними угрупуваннями Луганський аеропорт.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 02/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework