Конкуренція по-житомирськи чи війни МАФів?

У місті за ніч з’явилося кілька нових МАФів. Житомиряни нарікають, що кіоски поставлені так, що ускладнюють роботу уже встановлених раніше МАФів.

«01 березня. Хочу всім підприємцям показати що таке "жорстокі закони бізнесу". Для того, щоб звалити конкурента, не обов’язково треба писати на нього доноси в податкову, СБУ, МВС та прокуратуру. Просто привези свій МАФ на це місце, де хочеш торгувати жувачками і забарикадуй вхід-вихід конкурента разом з продавцями-покупцями», - пише на своїй сторінці у Фейсбук активіст Олександр Колибабчук.

«Але треба щоб житомирська майже злочинна влада дала добро, то такі справи безкоштовно не робляться. По можливості прошу людей і самім подивитись. Один МАФ на вулиці Чуднівській, а другий на вул. Небесної сотні, так що, як каже один мій колега: "Инашидедывоевали в розумінні, що крымблянаш!».

Також у підписі під фото Олександр додав: «Прошу глянути на цю світлину. Ви такого ще не бачили. Один вуйко так поставив МАФа на вулиці Чуднівський, що інший МАФ не можуть зачинити і із-за цього торгують круглосуточно, а так, як його ніхто не бачить, то виторгу немає. Отака конкуренція по-житомирськи!».

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 01/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework