Більше 10 військових вишів України чекають на цьогорічних абітурієнтів

За результатами цьогорічного тестування майбутні абітурієнти мають можність вступити до понад 10 військових вишів та отримати вищу освіту за державний кошт.

Про деякі з цих вишів розповідає заступник військового комісара Житомирського об’єднаного військкомату Олександр Негерей.

"Це Харківський Університет повітряних сил, готує офіцерів для Повітряних сил та військ протиповітряної оборони, Національна академія сухопутних військ у Львові – готує офіцерів для підрозділів танкових, механізованих та інженерних військ, Військова Академія в Одесі – готує офіцерів для високомобільних військ, а також фахівців з продовольчого та речового забезпечення".

Також вищу військову освіту можна отримати в Житомирі, Києві, Івано-Франківську, в інших вузах Харкова та Одеси. Спектр професій дуже широкий: це і військові журналісти, військові прокурори, і фахівці з інформаційно-пропагандистського забезпечення, військові фінансисти, спеціалісти з забезпечення ракетним паливом, паливними та мастильними матеріалами. Всі подробиці щодо порядку вступу до вищих військових закладів України нададуть у військкоматах за місцем приписки.

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 20/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework