В Народичах рятувальники піклуються про безпеку рибалок, які перебувають на замерзлих водоймах

Незважаючи на низькі температурні показники, бажаючих порибалити на водоймах області не стає менше.

Проте не всі громадяни пам’ятають про власну безпеку. Вони, як завжди, виходять на своє тихе полювання, незважаючи на ризик для життя – тонка крига, місця з постійною течією тощо, повідомляє прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

Працівниками ДСНС Житомирщини постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо попередження загибелі та травмування людей під час перебування на водоймах. Так і сьогодні, народицькі рятувальники спільно з представниками засобів масової інформації в черговий раз вийшли на річку Уж з метою доведення до рибалок правил безпечної поведінки, методики надання першої медичної допомоги потерпілому при утоплені та переохолодженні. Присутнім відпочиваючим роздавалася наочна агітація із застережливою інформацією.

Держслужба з надзвичайних ситуацій попереджає, що зимова риболовля, у разі порушення правил безпеки, може бути надзвичайно небезпечна для вашого життя. Промерзнути та застудитися найменша із неприємностей, що очікують вас на підмерзлих водоймах. Тому жодна радість – ані рибалка, ані катання на кризі, не коштують самого безцінного – вашого людського життя!

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 02/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework