В Андрушівському районі через обмороження чоловік потрапив на лікарняне ліжко

В управлінні цивільного захисту населення облдержадміністрації кажуть, що пониження температури повітря спонукає їх звернутися до громадян з проханням бути обережними, щоб уникнути переохолодження та обмороження тіла.

Останній прикрий випадок трапився вчора, 25 січня, в селі Івниця Андрушівського району. До травматологічного відділення районної лікарні з діагнозом: обмороження великих пальців обох стоп, госпіталізовано місцевого мешканця, 1962 року народження.

Чоловік отримав травми під час риболовлі. Аби не стати жертвою низьких температур, потрібно дотримуватися ряду елементарних правил, каже спеціаліст обласного управління цивільного захисту населення Микола Мінчук:

"Вкотре нагадуємо, що грітися потрібно не чаркою, а фізичними навантаженнями. Нікотин також не найкращий помічник у боротьбі з холодом через свій згубний вплив на стінки судин. Необхідно також намагатися на морозі більше рухатись. Вдягати теплий одяг та мати вільне взуття. А ще в умовах низьких температур варто скоротити перебування на морозі".

Відзначимо, що загалом, з початку року через переохолодження організму загинули 3 особи, ще 13 – отримали травми.

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 26/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework