Житомиряни визначили найбридкішу подію 2016 року

У соціальній мережі Вконтакті підписники групи «Бридкий Житомир» проголосували за найбридкішу подію минулого року.

Лідером опитування стало перейменування більше 100 вулиць та зміна назви Парку імені Юрія Гагаріна на Шодуарівський. 

Нагадаємо, 19 лютого міський голова Сергій Сухомлин підписав розпорядження, згідно якого у Житомирі перейменували 87 вулиць і провулків та демонтували 19 дощок і пам'ятних знаків, які підпадають під закон про декомунізацію.

Житомирський апокаліпсис – саме так містяни охрестили капітальний ремонт центральних вулиць у нашому місті. На жаль, замість планомірних та узгоджених робіт, житомиряни отримали безперервні затори, бруд та розруху. Театральна, Київська та Бердичівська мають перетворитися на оновлені комфортні вулиці, але поки маємо лише незадоволені обличчя пішоходів, які змушені весь цей хаос оминати по проїжджій частині. Саме тому почесну другу сходинку посіло укладання плитки на центральних вулицях міста. 

Третю позицію бридкого рейтингу посіло львівське сміття на Житомирщині. Нагадаємо, сміття зі Льовова подорожувало багатьма регіонами України, зокрема і Житомирщиною. При цьому міський голова Львова Андрій Садовий стверджує, що сміття з міського звалища більше не возять на територію Житомирської області. Але, громадські активісти та депутати не один раз знаходили чеки, довідки адресовані містом Львів.

Серед варіантів голосування також були: пригоди вагітної Даші, несвоєчасне прибирання снігу та його наслідки, введення нової патрульної поліції та її робота.

Окрім цього, житомиряни запропонували свої варіанти, а саме:

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 18/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework