×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині почастішали випадки укусів змії

5 жовтня до Державної пожежно-рятувальної частини смт Червоноармійськ від медиків надійшло повідомлення про те, що 32-х річного мешканця села Пеньківка госпіталізовано до районної лікарні з діагнозом укус гадюки.  

Як з’ясувалося, змія вкусила чоловіка за руку, коли той займався домашніми справами у себе на подвір’ї. Потерпілий одразу ж викликав медиків, які доставили його до центральної районної лікарні. Наразі загрози життю чоловіка немає.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

У перші хвилини після укусу варто спробувати відсмоктати частину отрути з рани. Кров'янисту рідину, що відсмоктується, треба відразу ж спльовувати. Відсмоктування не можуть робити люди, у яких у роті є язви та ранки. Потім з підручних матеріалів на уражену кінцівку накладають шину і вживають заходів для екстреного транспортування потерпілого в лікувальну установу. Під час транспортування на місце укусу рекомендується класти холод, давати якомога більшу кількість рідини, щоб зменшити концентрацію отрути в організмі та сприяти його виділенню із сечею. 

Якщо є шприц і ліки для ін'єкцій, то найбільш радикальним методом лікування буде миттєве введення протиотрутної сироватки, а також серцево-судинних засобів.

І пам’ятайте – змія кусає тільки тоді коли захищається. 

n071014891

Последнее изменение Вторник, 07/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework