«Абсолютна жінка»: житомирянка з розкішними формами виграла чемпіонат світу з фітнесу

Ще пару років тому Валентина Авдєєва була успішною моделлю, але потім вирішила дещо змінити сферу своїх інтересів, повідомляє сайт Жито-Мир з посиланням на Житомир Сьогодні.


Житомирянка Валентина Авдєєва виграла чемпіонат світу з бодібілдингу, фітнесу та атлетизму за версією WBPF, який цієї осені відбувся в Таїланді. Українська спортсменка була кращою в номінації високі фізик-моделі (вище 170 см).

“Конкуренція була жорсткою, але я серйозно готувалася до цих змагань. Перед цим стала чемпіонкою України з бодібілдингу та фітнесу, отримавши титул “абсолютної жінки”. Виграла чемпіонат Європи в Будапешті”, – прокоментувала свій результат Валентина.

Ще пару років тому вона була успішною моделлю, але потім вирішила дещо змінити сферу своїх інтересів. “Так вийшло, що все життя я займалася якимось спортом – баскетбол, триатлон. У модельній кар’єрі цінується перш за все худоба. Але оскільки я була ще й спортсменкою, то з цим були проблеми. І моделлю я все життя бути не можу, а спорт мені подобався, подобалися стрункі, підкачані фігури. Тому я відкрила для себе фітнес”, – зазначила спортсменка.

Свої сили на змаганнях Валентина пробувала ще в 2012 році, але потім вирішила зробити перерву. Повернулася в спорт дівчина вже в 2015 році. Вона поставила за мету стати краще. Рік тренувань приніс свої результати. До осінніх змагань Валентину готував Павло Якубович.

Є ще дуже багато турнірів, де можна не тільки показати себе, виграти медалі, але отримати і преміальні. Зараз буду працювати над собою і спробую себе в ролі тренера. Думаю, що в Житомирі знайдуться дівчата, які також захочуть працювати над собою і займати високі місця на міжнародних змаганнях. Думаю, що я зможу їм допомогти отримати хорошу спортивну фігуру”, – розповіла Валентина Авдєєва.

Чемпіонка світу запевняє, що ніяких особливих вимог до дівчат для заняття фітнесом немає. Головне – правильно скласти програму тренування і харчування.

Последнее изменение Пятница, 30/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework