У Житомирі прийняли обласний бюджет на 2017 рік

Фінансовий документ депутати обласної ради затвердили без обговорення, мотивуючи це детальними роз'ясненнями на засіданнях всіх постійних депутатських комісій:

"По 17 року я інформувала і жодного слова не скажу більше, тому що на кожній комісії я була особисто присутня сама. Вся заробітна плата врахована сповна, 172 установи будуть функціонувати нормально, заробітну плату працівники будуть отримувати своєчасно і в повному обсязі", – зазначила директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко.

Доходи обласного бюджету затверджені в розмірі шість мільярдів 168,2 мільйони гривень або на один мільярд 439 мільйонів більше, ніж у 2016 році (на 30,5 %). Доходна частина складається з власних доходів та міжбюджетних трансфертів (дотацій і субвенцій).

Співвідношення наступне: в обласному бюджеті на наступний рік передбачено 663,5 мільйона власних доходів, це лише 11 % обсягу загального фонду обласного бюджету. Решта, 89 % або п'ять мільярдів 366 мільйонів держава дає міжбюджетних трансфертів у вигляді базової і додаткової дотації та 11 видів субвенцій, інформувала на засіданнях депутатських комісій Ганна Ємченко. Видатки обласного бюджету затвердили в сумі шість мільярдів 166,8 мільйона гривень.

Джерело: Житомирська Хвиля

Последнее изменение Пятница, 23/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework