У Житомирі різко зросла кількість хворих на грип

Найбільш вразливими до грипу і ГРВІ у Житомирі виявилися дітям віком від п'яти до чотирнадцяти років.

У Житомирі зареєстрували різке зростання захворюваності на грип і гострі респіраторні інфекції. Зокрема упродовж 8-14 грудня в обласному центрі на грип уже захворіла сотня жителів, тоді як ще тиждень тому таких зареєстрованих випадків було лише вісім, повідомляє ТСН.

Про це розповів завідувач Житомирського міськрайонного відділу ДУ "Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" Іван Киричук, - пише Укрінформ. На 50-му тижні епідсезону серед населення міста Житомира зареєстроване різке зростання захворюваності на грип ГРВІ – на 55,6%, або на 1272 випадки.

Так, за тиждень на грип і ГРВІ в місті захворіло 3560 осіб, зокрема 100 з них на грип, проти 2288 (грипом - 8) на минулому тижні. Показник захворюваності на 50-му тижні перевищує епідемічний поріг на 72,7%.

Найбільш вразливими до грипу і ГРВІ у Житомирі виявилися дітям віком від п'яти до чотирнадцяти років. 73,2% хворих - це діти, серед яких зареєстровано 2607 випадків. Дорослих хворих у нас 26,8% (953 випадки)

Последнее изменение Пятница, 16/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework