Бійка у Житомирі: провокував один, а билися всі

11 грудня в одній із піцерій Житомира, розташованій на вулиці І.Огієнка, учасники АТО побилися з відвідувачем. У прес-­службі патрульної поліції Житомира інформацію підтвердили.

«За словами очевидців, бійку спричинив житель Житомирського району, 1986 року народження, котрий нібито вигукував антидержавні гасла. В цій же піцерії знаходилися учасники АТО. Між чоловіками виник конфлікт.

У бійці були задіяні 15 чоловік, які також знаходилися в цій піцерії. У результаті, громадянина, який спровокував бійку, було затримано й доправлено до відділення поліції, а також до поліції поїхав учасник АТО, котрий отримав тілесні ушкодження, щоб написати заяву», — розповіла прес­-офіцер патрульної поліції Діна Корчевна.

У пре-с­службі ГУНП у області повідомили, що чоловік, котрий спровокував бійку, не раз мав проблеми з законом.

«Ми відпочивали у кафе. Вирішили підняти тост за наших загиблих побратимів, які зараз лежать на Смолянському кладовищі в Житомирі. У цей час до нас підійшов чоловік, який почав кричати, що він —за «ДНР». Воював за них, вбивав і буде вбивати нас»,—розповів кореспонденту УНН один із учасників пригоди.

Джерело: Житомирщина

Последнее изменение Пятница, 16/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework