Сергій Лозінський: Деякі категорії громадян тепер можуть перетинати кордон поза чергою

Алгоритм позачергового пропуску громадян розробляють для тих ситуацій, коли значно збільшується інтенсивність руху через державний кордон.

Наприклад, в літній період та у свята, каже старший офіцер відділу прикордонного контролю штабу Житомирського прикордонного загону підполковник Сергій Лозінський:

"Коли інтенсивність руху через державний кордон значно збільшується, нами відпрацьовується та впроваджується в життя алгоритм позачергового пропуску громадян, наприклад, поважного віку, хворих громадян, сімей, які перетинають державний кордон з маленькими дітьми. Це стосується як громадян України, так і іноземців. Їм надається право на позачергове перетинання державного кордону. Під час під'їзду до пункту пропуску вони мають звернутися до прикордонного наряду "вартовий біля шлагбауму", представити свої документи та надати йому інформацію про те, що є підстави для їх позачергового пропуску".

Сергій Лозінський зазначає: як такого, визначеного переліку хто може перетинати кордон без черги, немає. В кожному конкретному випадку рішення приймається на місці:

"Перелік визначається безпосередньо прикордонником. Також ми моніторимо ті категорії громадян, про які я говорив, і відповідно приймаємо рішення щодо їх позачергового пропуску", – розповів старший офіцер відділу прикордонного контролю штабу Житомирського прикордонного загону підполковник Сергій Лозінський.

Джерело: 103fm.com.ua

Последнее изменение Пятница, 09/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework