×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Бердичеві буде створено загони оборони

Бердичівський міськрайонний військовий комісаріат готується до призову на строкову службу, згідно Указу Президента України. Документом «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави", підписаним ще в травні цього року, передбачено відновлення призову в Збройні сили України.

Про це повідомив "РІО Бердичів".

Згідно з законом України "Про військовий обов'язок і військову службу" у встановленому порядку призов у 2014 році на строкову військову службу у Збройні сили та інші військові формування України, придатних за станом здоров'я до військової служби в мирний час чоловіків-громадян України, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 25-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу. В міському військовому комісаріаті вже розпочали свою роботу медичні комісії, також проводиться низка інших заходів необхідних для виконання цього указу Президента України. «Чи будуть якісь поправки до цього указу поки що невідомо, будуть відправки на строкову військову службу чи не буде – ми цього не знаємо і сказати не можемо, але ми проводимо всі відповідні заходи» - підкреслив військовий комісар Віталій Войтович.

Крім того, по завершенню третьої хвилі мобілізації, військкоматом одразу почалась робота з формування загонів оборони Бердичева і району, що будуть одним з підрозділів батальйону територіальної оборони області. Це військове формування, як і решта аналогічних по всій країні, підпорядковуватиметься Міністерству оборони України. Планується, що складатимуться вони з військовозобов’язаних чоловіків віком від 45 до 60 років, які раніше були зняті з обліку по досягненні віку, а зараз, згідно чинного законодавства, їм дозволили ставати на облік.

Бердичівський військовий комісаріат закликає містян не бути байдужими і долучитись до загонів оборони. З питань запису добровольців, які бажають проходити службу в міському підрозділі батальйону територіальної оборони, звертатись за телефоном: 2-11-42

n021014815

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework