У Житомирі рятувальники взяли участь у заході «Школа рятувальників»

23 листопада в рамках Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності працівники прес-служби Управління ДСНС Житомирщини стали учасниками свята «Школа рятувальників» у центрі розвитку дитини «Електронік», що в місті Житомирі.


Педагогічний колектив закладу та вихованці двох старших груп показали гостям спортивне дійство, під час якого повторювали вже вивчені правила безпеки життєдіяльності.

По сценарію кіт Базиліо та лисиця Аліса постійно навмисно порушували правила безпеки. Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

То вони залишили розведене багаття в лісі, то увімкнули гас на плиті, а дві команди «Зайчики» та «Білочки», змагаючись у спортивних естафетах, рятували глядачів-звірят від біди.

Фахівці ДСНС не залишились осторонь і також провели декілька конкурсів. Малюки у справжньому бойовому одязі вогнеборців рятували постраждалих з різних надзвичайних ситуацій.

Переможців визначали журі, до якого входила і представниця ДСНС. Але як завжди перемогла дружба.

Під час заходу діти пригадали правила поводження в побуті та у лісі, з електроприладами, при виявленні невідомого чи вибухонебезпечного предмету, алгоритм дій при пожежі, а також номери служб екстреного виклику.

На завершення дітлахи щиро подякували рятувальникам, а ті, в свою чергу запросили вихованців закладу на екскурсію до музею цивільного захисту та пожежної частини.

Последнее изменение Среда, 23/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework