За втручання прокуратури Житомирщини скасовано реєстрацію права власності двох киян на землю рекреаційного призначення

За позовом прокуратури Житомирської області адміністративним судом скасовано рішення державних реєстраторів про реєстрацію прав власності на дві земельні ділянки несільськогосподарського призначення для рекреаційного використання загальною площею 0,3500 га, що у с. Кримок Радомишльського району.


Йдеться про те, що реєстраційною службою Радомишльського районного управління юстиції здійснено державну реєстрацію речового права та зареєстровано за двома жителями м. Києва право власності на дві ділянки землі. Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Проте, підстави виникнення права власності – договори купівлі-продажу за позовом органів прокуратури визнані недійсними у судовому порядку.

Нагадаємо, що Радомишльська райдержадміністрація перевищила повноваження та неправомірно передала у власність шляхом укладення договорів купівлі-продажу дві земельні ділянки на території Кримоцької сільської ради, які належать до категорії земель рекреаційного призначення та перебували у державній власності.

Последнее изменение Четверг, 17/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework