У Житомирі прощаються з волонтером, учасником бойових дій на сході України Сергієм Капрончуком

53-річний Сергій Капрончук був активним учасником майдану, у складі батальйону "Донбас" на передовій захищав батьківщину від агресорів, демобілізувався навесні цього року.

Про свого побратима розповів Сергій Недашківський:

"Це був мій друг. Він – один з перших людей, які були на Майдані, пройшов весь Майдан у най жорстокі часи. Він там був у Михайлівській сотні. Познайомився у той час з майбутніми бійцями батальйону "Донбас" першого складу. Потім був волонтером. А в 2015 році пішов добровольцем у батальйон. Дуже порядна, чесна людина, наставник для молоді. Він був взірцем поведінки і дисциплінованості. Дуже великий патріот".

У воїна не витримало серце. У суботу Сергій Капрончук потрапив до реанімації, лікарі робили все необхідне і, здавалося, було покращення його стану, але ніч 9 листопада стала для Сергія останньою.

"Зупинилось серце Патріота. Його знали всі бійці на передовій, але про нього мало знали журналісти, бо він не афішував своєї діяльності. Надзвичайно скромна людина і порядна", – сказав Сергій Недашківський.

Прощання з Сергієм Капрончуком проходило в Житомирському гарнізонному будинку офіцерів, поховали воїна на військовому цвинтарі.

За інформацією Житомирської Хвилі

Последнее изменение Пятница, 11/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework