Хто буде співзасновником Агенції регіонального розвитку?

Нещодавно відбулося засідання за круглим столом з представниками громадських організацій та об’єднань підприємців області, на якому обговорено питання щодо їх участі у співзаснуванні установи «Агенції регіонального розвитку Житомирської області» за ініціативи департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації.

Співзасновниками агенцій регіонального розвитку також можуть бути регіональні торгово-промислові палати, регіональні асоціації підприємців, регіональні представництва всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування чи асоціації органів місцевого самоврядування регіону, вищі навчальні заклади, наукові установи, профільні громадські об’єднання регіону.

На разі Житомирською обласною радою прийнято рішення про заснування Агенції. Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Заступник директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Градівський Віктор Михайлович та начальник управління аналізу соціально-економічного розвитку, цінової ситуації та торгівлі Кучер Людмила Євгеніївна проінформували присутніх про основні функції Агенції та її органи управління, які визначені у Типовому положенні про агенцію регіонального розвитку, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2016 р. № 258.

За результатами засідання вирішено, що представники громадських організацій та об’єднань підприємців повідомлять департамент про прийняте рішення виступити співзасновниками установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області» після більш детального ознайомлення з Типовим положенням про агенцію регіонального розвитку.

Последнее изменение Пятница, 04/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework