Нічийна територія в центрі міста: ЖБК та ВЖРЕП не можуть поділити сміття. ВІДЕО

Мешканці будинку Короленка, 6-а скаржаться на імпровізоване сміттєзвалище біля їх помешкання та бездіяльність комунальних установ.

Будівельне сміття, побутові відходи та інші результати комунального недбальства, розташувалися прямісінько під вікнами мешканців та майже в притул до паркану дитячого садочку.
Як розповідають мешканці, територію між собою не можуть поділити Житлово-будівельний кооператив «Полісся» та ВЖРЕП №5, які буцімто перекидають відповідальність за ділянку один на одного.
За відповідями йдемо до ВЖРЕП №5. Журналістам демонструють документи, у яких зазначено, що будинок на Короленка, 6-а не обслуговується їх підприємством.
У свою чергу, ЖБК «Полісся» також відхрещується від цієї території. Керівництво кооперативу так і не зуміло надати змістовної відповіді.
Розібратися в ситуації пообіцяв в.о. начальник управління житлового господарства. За власною ініціативою взяв ситуацію під особистий контроль.
Тож сподіваємося, що нічийна територія, майже в центрі міста знайде свого господаря, а мешканці будинку позбавляться від купи сміття під своїми вікнами.

Последнее изменение Четверг, 03/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework