У Малинському районі під час пожежі у будинку загинув чоловік

1 листопада о 18:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в с. Ворсівка Малинського району. За вказаною адресою виїхали бійці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
У дерев’яній оселі спостерігалося сильне задимлення. Також сусіди повідомили, що всередині можливо знаходиться і власник оселі. Використовуючи апарати на стисненому повітрі, рятувальники розпочали гасіння пожежі. В одній із кімнат, на дивані, вогнеборці виявили тіло 30-річного власника житла, без ознак життя.
Силами бійців ДСНС о 18:30 пожежу локалізовано та о 19:56 – ліквідовано. За попередньою інформацією, займання сталося внаслідок необережності під час куріння. Остаточна причина загоряння наразі встановлюються фахівцями.
Цієї ж доби малинські рятувальники ліквідували ще одне займання у даному населеному пункті. Через порушення правил експлуатації пічного опалення у дерев’яному житловому будинку зайнялася стеля навколо димаря печі. Завдяки оперативним діям вогнеборців вогонь встиг знищити лише 1 кв. м стелі.

Последнее изменение Среда, 02/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework