Житомирський індустріальний парк включено до Реєстру індустріальних парків України

Про це на брифінгу повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин з посиланням на підписаний наказ по Міністерству економічного розвитку і торгівлі України. 

До Реєстру індустріальний парк "Житомир-Схід" внесений під № 15. (В нашій області він вже другий після індустріального парку "Коростень"). Сергій Сухомлин зазначив, що це гарна новина в плані промислового розвитку і реалізації інвестиційного потенціалу міста: "Було багато скептиків, які казали, що нам це не вдасться. Але ми це зробили і тому далі продовжуємо працювати". Міський голова Житомира прогнозує, що вже навесні з потенціальними інвесторами можна буде говорити про реальні терміни будівництва нових промислових об'єктів. Наразі проводиться тендер з визначення підрядника з будівництва комунікацій для індустріального парку "Житомир-Схід". Йдеться про підведення водогону, каналізації, електроенергії.
Водночас, Обленерго пішло назустріч місту і готове вже зараз за рахунок власних потужностей подавати на цей майданчик 2 МВт електроенергії, що дозволить розпочати будівельні роботи. Серед наступних кроків – визначення керуючої компанії для технопарку "Житомир-Схід". Крім того, великі сподівання покладають на прийняття Верховною Радою закону про індустріальні парки. "Це реальна можливість для інвесторів отримати швидкий старт і гарні умови для початку роботи. Якщо закон приймуть у другому читанні, індустріальний парк заповниться дуже швидко", – вважає Сергій Сухомлин. За попередньою інформацією ряд іноземних та українських промислових компаній вже заявили про готовність розмістити свої об'єкти в житомирському індустріальному парку.

Джерело: 103fm.com.ua

Последнее изменение Среда, 02/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework