×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Дубль 2: Організатори буккросингу не здаються та знову поповнюють полиці новими книгами

Полиці житомирського Bookcrossing поповнилися новими книгами. Організатори проекту знову зібрали колекцію книг та завезли до вуличної бібліотеки у Старому Бульварі.

Цього разу шафа поповнилася книгами як українських авторів, зокрема Юрко Іздрик, Катерина Бабкіна тощо, так і закордонних. Окрім того на полицях можна знайти різноманітні словники, енциклопедії, довідники.
Катерина Бабкіна, на проханням організаторів буккросингу, передала до Житомира свої книги та книги, які її надихають. Кожна із них містить підпис письменниці.
Кожен житомирянин має змогу взяти книгу, прочитати її та бажано потім повернути на місце або принести замість неї свою. Саме за таким принципом повинен працювати цей рух, який у Європі та інших українських містах вже давно набрав обертів. Але ще сьогодні зранку шафа житомирського Bookcrossing була зовсім пуста, хоча ще тиждень назад організатори проекту привозили сюди свої книги. Олена Галагуза та Віра Гринишина, організатори проекту, розповідають, що хоча полички буккросингу були зовсім порожні, вони не здаються, «готові щоразу на культурні щеплення і будемо й надалі пропагувати книгу».
Ольга Козак, керівник громадської організації «Планета для дітей» повідомляє, що це не єдина точка буккросингу. Вони збираються розмістити шафи з книгами й в інших надійних місцях та все більше поширювати цей рух.

Последнее изменение Вторник, 11/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework