В мережі з’явилося відео з тренувань "Марусиних ведмедів"

"Марусині ведмеді" так називають підрозділ інструкторів, котрі готують добровольців для служби в ЗСУ.

Інструктори усі першокласні бійці та офіцери, котрі мають великий досвід. Далеко не всі витримують вишкіл у "Марусиних ведмедів", який проходить на полігоні під Житомиром. Адже суворі вимоги спецпризначенців - професіоналізм, хороша фізична підготовка, інтелект. Нині обкатку проходять бійці-десантники, котрі вже незабаром вирушать у пекло війни на Схід.

«В терміновому порядку маємо закрити кілька батальйонів та відправити свої взводи в 13й бат 95-ї бригади та у 80 бригаду. Дякую Володі Рунцю з 24 каналу та Віталію Афанасієнку з каналу 2+2 за сюжети, що допомагають донести інформацію про терміновий набір до бійців, які нас вже шукають, - написала на свої сторінці у Фейсбук Марія Звіробій.
- Прошу і вашої підтримки репостами, оскільки є позиції в гарячих наших точках, які терміново треба закрити, тож запрошую взяти участь та допомогти нам зробити цю роботу: набрати бійців, добре навчити їх, доправити на місце дислокацій і підтримувати до повернення з перемогою. Дякую!!!
Записатись до лав взводів моїх ведмедів ВДВ:
до житомирської 95 (13 бат) та львівської 80 на контракт!
Телефонувати 095 397 81 30
(Є кілька неточностей в сюжеті, курсантів навчають не на Марусиному полігоні а на навчальній базі ВДВ, курсанти потрапляють до частин і плац в їх житті теж буде ), - додала Марія Звіробій.

Відео: СПЕЦКОР

Последнее изменение Пятница, 09/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework