За добу вогнеборцями ліквідовано 24 загоряння сухого трав’яного покриву

8 вересня о 10:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухого трав’яного покриву поблизу с. Залісся Народицького району.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Рятувальникам зателефонував місцевий житель, який побачив вогонь, що поступово наближався до лісопосадки. До місця події виїхало чергове відділення бійців 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік на автоцистерні.
Вони встановили, що на відкритій території, яка заросла сухою травою і чагарниками, на площі біля 4 га горить сухостій і вогонь вже майже впритул наблизився до лісопосадки. Зусиллями бійців ДСНС о 15:30 пожежу локалізували та о 20:00 – ліквідували. Вогнем знищено 4 га сухого трав’яного покриву та чагарників. Бійці ДСНС не допустили перекидання вогню на лісове насадження. Загиблих і травмованих не має.
Також упродовж минулої доби подібні займання сухостою сталися у м. Бердичів, селищах Ємільчине, Лугини, Брусилів та Житомирському, Пулинському, Ружинському, Бердичівському, Новоград-Волинському, Радомишльському, Лугинському, Черняхівському, Чуднівському, Брусилівському, Овруцькому і Олевському районах області. Тут загалом вогнем пройдено біля 40 га території.

Последнее изменение Пятница, 09/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework