На Житомирщині переатестовано 1836 працівників поліції, 39 – займаній посаді не відповідають і підлягають звільненню

На цьому наголосив очільник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В'ячеслав Печененко на зустрічі з членами комісій, які проводили переатестацію поліцейських. 

В'ячеслав Печененко відзначив, що членами комісій було проведено значну роботу, однак це не означає, що на цьому процес переатестації, як такий, завершено:
"Спільно з вами ми це зробили. Далі будемо рухатися вже з тими, хто залишився. Я впевнений, що не всім ще негідникам, які все рівно, ще є в наших рядах, ми дали адекватну оцінку. У процесі роботи ми будемо їх позбавлятися, тому що ми всі прекрасно розуміємо, що можна набрати гарні бали, можна гарно відповісти на співбесіді і залишитися на службі. Але життя все одно покаже, хто чого вартий. Ви бачите скількох негідних людей ми вже позбулися у своїх рядах, і далі будемо над цим працювати".
У вельми стислі терміни було переатестовано 1836 працівників:
"З них оцінку "відповідає займаній посаді" отримали 1538 осіб, 170 працівників "відповідають займаній посаді та заслуговують підвищення", 62 – мають піти на пониження в посаді, 39 – займаній посаді не відповідають і підлягають звільненню".
В'ячеслав Печененко зауважив, що деякі звільнені працівники намагаються оскаржувати рішення в судах, аби поновитися на роботі в поліції:
"Ми маємо виконувати рішення суду, але я до цього питання підхожу дуже суворо. Якщо у мене зараз два колишніх начальники райвідділів поновилися згідно рішення суду, я їх на ці посади не поновив. Я з ними окремо проводив бесіду, проводили засідання керівництва нашого ГУНП – я їм пропонував посади з пониженням і в інші райвідділи, щоб вони своєю роботою підтвердили, що суд справді прийняв правильне рішення. Але якщо людина не заслуговує того, щоб перебувати в рядах поліції, ми від цих людей все рівно будемо позбавлятися. З цього приводу я мав роботу з Міністром внутрішніх справ. Аваков мені чітко сказав: моє особисте право, людина, яка поновлюється згідно рішення суду - я можу у процесі роботи приймати рішення, щоб позбавлятися негідників".
На завершення зустрічі очільник поліції області вручив членам атестаційних комісій листи-подяки за ефективну співпрацю у реалізації завдань реформування Національної поліції України.

Джерело: 103fm.com.ua

Последнее изменение Среда, 07/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework