У Житомирі проходить тренінг з енергоефективності по обміну досвідом

В приміщенні конференц-залу готелю «Reikartz Житомир» сьогодні, 5 вересня, розпочався кластерний тренінг з енергоефективності по обміну досвідом.

В рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» захід зібрав контактних осіб із Чернігівської, Київської, Полтавської та Житомирської областей.

З вітальними словом до учасників звернулися перший заступник голови облради Володимир Ширма та директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило. Про це інформує прес-служба Житомирської ОДА.

913865На тренінгу учасники, серед яких представники із областей, Центрального офісу Проекту, партнерських вузів, експерти з використання системи ProZorro Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, протягом 5-6 вересня обмінюватимуться досвідом у впровадженні проектів з енергоефективності.

Розглядатимуться різні практики розбудови місцевих громад, застосування реформи децентралізації через об’єднання громад в Житомирській області, практики реалізації енергоефективних ініціатив, діяльності Ресурсного центру зі сталого розвитку при ЖДУ ім. І. Франка та нові можливості впровадження проектів з енергоефективності.

6 вересня організатори проекту планують відвідати ГО «Рейська» в с. Рея Бердичівського району, аби ознайомити учасників із впровадженням громадою мікропроекту «Інноваційні енергоефективні заходи в Рейському дитячо-навчальному закладі «Червона шапочка». Проект включив в себе реконструкцію системи опалення, встановлення піролізного котла та тепломеханічного обладнання.

Мета проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» – відновлення базової соціальної та комунальної інфраструктури в таких пріоритетних сферах діяльності громад, як енергоефективність, охорона здоров’я, охорона навколишнього середовища, водопостачання спільно з розвитком малого аграрного бізнесу.

Последнее изменение Понедельник, 05/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework