Житомирські школярі святкують перший дзвоник. ФОТО

1 вересня Житомир святкує День знань. Це самий довгоочікуваний день для тих, хто вперше переступить шкільний поріг. У середніх спеціальних і вищих навчальних закладах, як правило, проводяться святкові лінійки. 

Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустрічають вчителі та викладачі — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — подія актуальна та урочиста.

Звичайно, головними винуватцями торжества в перший день осені є школярі — від першокласників з величезними бантами і оберемками квітів мало не вдвічі більшими себе, до вже зовсім дорослих старшокласників, які менше ніж через рік стануть абітурієнтами. 1 вересня вчителі знову перегортають класний журнал, беруть у руки крейду і задають домашнє завдання, а школярі вперше за три місяці чують дзвінок "для вчителя", слова "хто сьогодні черговий?" І "відкриваємо зошити, пишемо число". А вже цього року в Житомирі вперше за парти сядуть 2700 першокласників.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин відвідав свято першого дзвоника в гімназії №3. Бо саме тут на початку літа обвалився один з навчальних корпусів.

«Коли я обирав, яку школу відвідати першого вересня, я не міг не поїхати до гімназії № 3. Я хочу запевнити перш за все вчителів та батьків, що наступного першого вересня на лінійці ми будемо зустрічати перші класи біля оновленого корпусу гімназії № 3», – розповідає міський голова Сергій Сухомлин. 

Вже 6 вересня, на позачергову сесію, буде винесено питання фінансування будівництва нового корпусу гімназії № 3, для того, щоб вчасно виконати ремонтні роботи та вже наступного першого вересня відкрити новий навчальний корпус. Оновлений заклад міститиме більшу кількість навчальних аудиторій та нову актову залу, про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Команда журналістів DKS Новини вітають школярів, студентів та батьків з цим чудовим днем ​​і бажають згадати про найважливіше: про мудрість у житті. Нехай у житті ваших дітей завжди буде місце знанням, які допомагають справлятися з життєвими негараздами.

Читайте також: Чи готова гімназія №3 до 1 вересня? ФОТО 

Последнее изменение Четверг, 01/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework