Командир взводу батальйону „Дніпро-1” став начальником Новоград-Волинського відділу поліції

19 липня у Новограді-Волинському начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко представив нового в.о. начальника Новоград-Волинського відділу поліції підполковника Юрія Кононенка.

Міський голова Віктор Весельський привітав з призначенням нового керівника та зазначив, повідомляють на сайті Новоград-Волинської міської ради.

«Вимоги до правоохоронців у новоград-волинців прості, це якісна робота і відчуття безпеки в місті.

Я переконаний, що маючи такий послужний список ви з легкістю очолите довірений вам колектив. Я біля 30 років співпрацював з різними керівниками, тому зі сторони міської ради, депутатського корпусу можу запевнити, що всі питання які стосуватимуться співпраці, ми повністю забезпечимо».

Після чого Віктор Весельський вручив Юрію Кононенку привітальний лист, статут територіальної громади міста та запрошення на Міжнародне свято літератури і мистецтв „Лесині джерела“.

Довідково: Кононеко Юрій Миколайович, підполковник поліції, вислуга в ОВС-28 років, останнє місце роботи-командир взводу батальйону „Дніпро-1” ГУМВС України в Дніпропетровській області.

 

 

Последнее изменение Среда, 20/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework