×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На Житомирщині завершилися збори із старшинським та сержантським складом ВДВ. ФОТО

25 червня, під керівництвом Командувача Високомобільних десантних військ Збройних Сил України генерал-майора Михайла Забродського, завершилися кількаденні збори з головними старшинами, сержантами підрозділів ВДВ.

Генерал-майор Михайло Забродський привітав особовий склад з успішним завершенням та плідним проведенням зборів. Командувач ВДВ зупинився на кількох основних аспектах, які мають у подальшому відіграти вирішальну роль у реформуванні сержантського корпусу та імплементацію кращих напрацювань держав-партнерів у цій сфері згідно зі стандартами НАТО.
— Приналежність до сержантського корпусу має визначатись з огляду на те, наскільки кандидат у сержанти є цільною та сформованою особистістю, готовою взяти на себе обов’язки і відповідальність, — зазначив генерал-майор Михайло Забродський. — Особистий приклад у володінні різними видами зброї, досконала фізична форма, ґрунтовні знання з усіх сфер вашої діяльності, вміння правильно і доступно викласти і поділитися цим з іншими — саме це є запорукою поваги до вас особисто та всього сержантського корпусу загалом, — наголосив Командувач ВДВ.
Генерал-майор Михайло Забродський звернув увагу учасників зборів і на те, що створення професійної сержантської корпорації можливе тільки за умов поглиблення професійних знань із використанням сучасних методичних підходів, вміння вибудовувати «мости довіри» між людьми та цінувати людську гідність та створювати умови для подальшого розвитку.


Варто зазначити, що захід складався з двох частин — теоретичної та практичної, проходив на навчальних місцях навчального центру та загальновійськового полігону ВДВ, що на Житомирщині.
Теоретична частина заходу включала виступи, обговорення різнопланових питань за участю офіцерів Командування ВДВ, старшин та сержантів. Відпрацьовувалися пропозиції щодо підвищення рівня готовності сержантського складу до виконання ними обов’язків за посадою, порушувались питання щодо стану та перспектив розвитку. Крім того, присутні обмінялися власним досвідом, здобутим під час виконання бойових завдань в зоні АТО. Зокрема, учасники заходу обговорили концепцію розвитку професійного сержантського і старшинського складу, напрямки вдосконалення системи кадрового менеджменту та проходження військової служби. Детально зупинилися на питаннях вдосконалення системи житлового забезпечення, приведення рівня грошового забезпечення у відповідність до сучасної вертикалі посад.


— Безпосередньо на навчальних місцях загальновійськового полігону інструктори ознайомили старшин та сержантів зі зразками ОВТ та способами їх застосування, довели єдині вимоги щодо підготовки та проведення занять з бойової підготовки, — зазначив заступник командувача з бойової підготовки — начальник Управління бойової підготовки Командування ВДВ полковник Володимир Іванов. — Подолання психологічної смуги перешкод, бій у місті, водіння обмеженим проїздом, виконання вправ стрільб із різних зразків озброєння, метання гранат, порядок інженерного забезпечення районів виконання бойових завдань та створення системи охорони, тактична медицина — це лише деякі елементи з тих, які вдосконалювали учасники на полігоні, — наголосив офіцер.

Прес-служба ВДВ

Последнее изменение Понедельник, 27/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework