Майстерня громадської участі у Житомирі. ФОТО

17 червня у готелі Рейкарц відбулась «Майстерня громадської участі в форматі Open Space». Захід проводився в рамках проекту «Регіональні голоси – Створювати мости для демократії». 

Організатори заходу у Житомирі – Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» у співпраці із Житомирською міською радою за підтримки DVV International.

Активні молоді житомиряни, небайдужі до того, що відбувається у місті, мали змогу долучитися до обговорення про своє бачення щодо розвитку територіальної громади.

Жанна Соловйова – керівник організації «Сучасний формат», розповіла про тему зборів «Бюджет участі»: «Бюджет участі – це такий інструмент прямої дії коли кожен з нас з вами має змогу побачивши проблему в місті, в своїй громаді, в своєму будинку, біля своєї вулиці і коли ви розумієте, що ви хочете аби там щось з’явилося ви можете подати таку ідею до міської ради і із загального бюджету нашого міста буде створена невелика частинка завдяки якій можна буде ці ідеї реалізувати». Усіх присутніх частували кавою та чаєм.

Проект здійснювався за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 17/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework