×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У житомирській школі відкрили освітньо-культурний центр для українських азербайджанців

12 вересня при Житомирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 17 вікрився освітньо-культурний центр. Це вже восьмий такий центр на території України. Тут діти поглиблено вивчатимуть азербайджанську мову, культуру, традиції і звичаї.
Повідомляє прес-служба ОДА.

Голова громадської організації «Об’єднана діаспора азербайджанців України» Хікмет Джавадов зазначає, що наші народи пройшли спільний шлях і мають спільно пережити те, що відбувається зараз в Україні.
«Нагорний Карабах в Азербайджані окуповано тими ж силами, які сьогодні окуповують українські землі. Всі азербайджанці підтримують Україну, їм ця біда знайома. Що б не трапилось, азербайджанці готові воювати за цю землю. Адже ми живемо в Україні, тут ростуть наші діти», – наголосив Хікмет Джавадов.
Центр відкрито як для вихідців із Азербайджану, так і для дітей, які народилися в Україні.
«Ми хочемо, щоб кожна наша дитина отримала гідну освіту. Щоб вона вивчала мову, культуру, не забувала про цінності нашого народу, шанувала пам’ять лідерів, знала історію, любила і поважала свій народ», – зазначив у своєму виступі голова Житомирського обласного представництва громадської організації «Об’єднана діаспора азербайджанців України» Радж Гасімов.
Школа № 17 багатонаціональна. Тут здобувають середню освіту представники 27-ми національностей. У навчальному закладі намагаються створювати умови для вивчення кожної з мов. «Всі ми різні, але рівні», – під таким гаслом працює педагогічний колектив школи.

n120914527 1

n120914527 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework