×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Сергій Сухомлин щовівторка звітуватиме про діяльність міської влади

Такий формат взаємодії з мас-медіа запропонували в міськраді. 

На першій такій прес-конференції очільник Житомира Сергій Сухомлин спочатку розповів про виконання одного із соціальних проектів, а потім в бліц-режимі майже годину відповідав на запитання журналістів. Передусім, говорили про розподіл бюджетних коштів і запровадження дієвого контролю в цих питаннях, про перспективи і розвиток міської інфраструктури, розв'язання спірних питань із забудовниками і в галузі житлово-комунального господарства, передає Житомирська хвиля.
Голова міськради також пояснював, чому місто не може запровадити сучасний комплекс сміттєпереробки, коли виселять стихійну торгівлю з вулиці Небесної Сотні і яким чином будуть вирішувати проблему нестачі коштів на відпускні виплати освітянам. До речі, тут Сергій Сухомлин сподівається на підтримку Міністра освіти України Лілії Гриневич: "Ми домовилися, що вона приділить увагу житомирським вчителям. Заплановано, що 1,5 - 2 години зустрічі буде з освітянами, представникам профспілок. Лілія Гриневич розповість про реформування галузі освіти, у свою чергу ми хочемо окреслити ті проблеми, які є. Вона про них знає, і, як колишній голова комітету ВР України, минулого року вже допомагала отримати кошти для житомирських вчителів. Існує стабілізаційний фонд і наразі завдання отримати гроші на Житомир з цього стабілізаційного фонду".
Зустріч освітян міста з Міністром освіти запланована на 02 червня під час робочої поїздки Лілії Гриневич до обласного центру. Більш детально про інші теми, які були висвітлені на прес-конференції міського голови Житомира, слухайте в рубриці "Спеціальний репортаж" на "Житомирській хвилі".

Последнее изменение Среда, 01/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework