У Житомирі знову постала проблема з виплатом відпускних вчителям

31 травня міський голова розповів, як вирішуються проблеми з «відпускними» для вчителів.

«Так, ця проблема існує, але вона поки не вирішується. Ми розглядаємо можливість проведення позачергової сесії міської ради щодо виділення грошей для вчителів.

2 червня до Житомира приїде міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Цей захід організовується на рівні області. З Лілією Михайлівною ми заплануємо зустріч години на півтори-дві з вчителями, представниками профспілки. Вона розповість про плани щодо реформування системи освіти. З іншого боку, ми хочемо позначити ті проблеми, які є. Вона про них знає і як колишній глава комітету Верховної Ради. В минулому році Лілія Михайлівна якраз активно допомагала по отриманню грошей для житомирських вчителів. У них є стабілізаційний фонд, і зараз завдання - отримати гроші на Житомир» - відповів Сергій Сухомлин на брифінгу у міській раді.

Нагадаємо, що 2 червня в рамках соціальної програми Голови Благодійного Фонду Порошенка, Дружини Президента України Марини Порошенко пройде спеціалізований тренінг «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи. Результати» для 100 директорів, завучів шкіл та управлінців в галузі освіти нашої області. Тренінг пройде в рамках програми по впровадженню інклюзивної освіти в Україні та за участі Марини Порошенко. На тренінгу буде присутня і Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

 

Последнее изменение Вторник, 31/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework