×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

«Житомирводоканал» продовжує участь у кредитній програмі Світового банку

КП «Житомирводоканал» продовжить участь у кредитній програмі Світового банку в рамках реалізації проекту «Розвиток міської інфраструктури – 2».

Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк по звершенню виїзної наради з представниками Світового банку та місцевої влади, яка відбулася 25 травня безпосередньо на об’єктах підприємства, передає прес-служба облдержадміністрації.
«За дорученням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка спільно з представниками Світового банку проінспектовано хід реалізації проекту на об’єктах КП «Житомирводоканал», зокрема тих, що пов’язані з очищенням води. За підсумками інспекції можна з впевненістю сказати, що проект буде продовжено, а його реалізація відбуватиметься відповідно до графіку», — зазначив Едуард Кругляк.
Мінрегіон спільно зі Світовим банком реалізує низку проектів, зокрема «Розвиток міської інфраструктури – 2» на загальну суму 350 млн доларів США (відновлення та заміна пошкоджених систем водопостачання, водовідведення і переробки твердих відходів) та «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» на загальну суму 315 млн доларів США (реконструкція та заміна зношених систем централізованого теплопостачання). В цих проектах на даний час беруть участь 17 комунальних підприємств.

Последнее изменение Пятница, 27/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework