У Житомирі хочуть бачити крематорій та колумбарій для компактного захоронення чи зберігання урн з прахом

«Електронні петиції» - це своєрідне спілкування громадян із владою. На сайті міської ради, вже понад півроку кожен охочий може розмістити свою пропозицію та підтримати іншу.

Для обласної ради, таке «спілкування» стартувало не так давно, та і великого ажіотажу, поки, не викликало. 

Щоб петиція була розглянута профільними управліннями, вона повинна набрав 1200 голосів за 45 днів. А якщо автор бажає, щоб його петиція була розглянута на сесії, то він повинен вказати це в своєму зверненні. 

Так, Валерій Болтушкін написав петицію, у якій пропонує побудувати і запустити в дію в Житомирській області крематорій та виділити ділянку та створити колумбарій для компактного захоронення чи зберігання урн з прахом. Автор вважає, що це потрібно зробити з метою впровадження досягнень цивілізації та раціонального використання земель несільськогосподарського призначення. Петицію підтримали лише 12 осіб із 1200 необхідних.

Дмитро Клименко пропонує створення проекту пам’ятного знаку Героям Революції Гідності та затвердити його усіма відповідними органами, а також виділити кошти із обласного бюджету для фінансування будівництва пам’ятного знаку. Автор обурюється, що за два роки влада та громадськість спромоглась показати лише чвари та скандали з питання про вшанування Героїв Революції Гідності. Тому свою пропозицію вважає вкрай доречною.

Є ще петиція стосовно виділення коштів для Житомирського обласного перинатального центру. Автор пропозиції Сергій Кисельов просить владу виділити грошові кошти для Житомирського обласного перинатального центру для придбання реактивів для проведення необхідних обстежень вагітних жінок та профілактичного обслуговування обладнання вищевказаного центру. Пропозицію підтримали лише 4 особи.

Це лише кілька петицій. Більше ви знайдете на сайті Житомирської обласної ради.

 

Последнее изменение Среда, 25/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework