×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирі на власному подвір’ї в чоловіка вдарила блискавка

12 квітня до реанімаційного відділення Житомирської районної центральної лікарні з діагнозом «ураження блискавкою» госпіталізували жителя села Михайлівка Житомирського району 1956 року народження.

n 1304168738Лікарі відділення реанімації та інтенсивної терапії ЦРЛ зазначили, що блискавка влучила в чоловіка на його власному подвір’ї, - повідомляють у прес-центрі УОЗ.

Наразі постраждалий перебуває у середньому стані важкості. Обставини події з’ясовуються.

Медики та рятувальники радять дотримуватись відповідних правил безпеки. У разі виникнення грозового розряду слід у першу чергу вимкнути всі електроприлади та уникати контакту з водою та металевими предметами. Останні дуже добре проводять електрострум, і ви ризикуєте бути ураженими ним.

Якщо ж гроза застала вас у дорозі, не наближайтесь до телеграфних стовпів або високих дерев, особливо поодиноких, не стійте поряд із залізною огорожею або іншими провідниками електрики. Адже блискавка завжди б’є у найвищу точку на місцевості. Особливо це варто пам’ятати, коли знаходитеся у полі чи на городі.

Пересидіти грозу краще у невеликих заглибленнях. Краще за все причаїтися, адже різкі рухи та метушня можуть спровокувати удар блискавки.

Втім, найліпший спосіб не потерпати від грози – уникнути виходу на вулицю взагалі і пересидіти негоду вдома.

Последнее изменение Среда, 13/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework