×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині чоловік обікрав могилу невідомого десантника. ФОТО

До поліції із заявою про крадіжку звернувся керівник районного військово-патріотичного клубу.

n 0604168608Чоловік розповів, що наприкінці березня у с. Великій Фосні вандалами розгороджено місце поховання невідомого десантника. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження та встановили причетного до крадіжки.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

За словами заявника, на околиці села у 1942 році фашистські загарбники замучили десантника. Згодом тут був встановлений пам’ятний знак загиблому, з’ясувати особу якого так і не вдалось. А у період з 24 на 25 березня 2016 невідомий викрав з могили металеві ланцюги, які слугували огорожею місця поховання.

З’ясувавши всі обставини, поліцейські розпочали перевіряти можливу причетність до крадіжки когось з місцевих, схильних до асоціальних вчинків. За результатами проведених заходів у протиправному діянні обгрунтовано підозрюється 35-річний житель с. Великої Фосні. Чоловік ніде не працює і раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. За його словами, викрадене він здав до пункту прийому металобрухту, а отримане потратив на власні потреби.

Нині триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі терміном до 3 років.

n 0604168608 1

n 0604168608 1

Последнее изменение Среда, 06/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework