×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирське ноу-хау: засудженим передають наркотики у цибулі. ФОТО

Співробітники Житомирської УВП облуправління ДПтС України в Житомирській області (№8) попередили кілька спроб доставки заборонених предметів

n 0104168548та речовин на територію зони, що охороняються.

30 березня 2016 року о 20 годині невідомою особою було здійснено перекид пакунку у напрямку сміттєзбірника Житомирської установи виконання покарань (№8). Співробітники оперативної групи за сигналом, який надійшов від чатового однієї із веж, виявили підозрілий поліетиленовий пакунок.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Відразу було викликано слідчо-оперативну групу поліції. Працівниками поліції було оглянуто місце події та вилучено пакунок, в якому знаходилось 100 г дріжджів, поліетиленовий згорток з білою порошкоподібною речовиною, 14 мобільних телефонів та 4 зарядні пристрої до них.

Даний факт був зареєстрований у відповідності з чинним законодавством України, відповідні матеріали направлені до Житомирського відділу поліції ГУНП в області для прийняття рішення.

31 березня 2016 року під час догляду продуктових передач для ув’язнених, які перебувають під вартою у слідчому ізоляторі Житомирської установи виконання покарань (№ 8), у кожній із 5 розрізаних цибулин було виявлено невеличкий згорток у міцно запаяному поліетилені і голка до одноразового шприцу. У іншій передачі замість солодкої начинки у одній із цукерок знаходилась загорнута у фольгу невідома речовина. Вилучені пакунки з підозрілими речовинами передано для подальшої експертизи.

В обох випадках передавали передачі юні мешканці Житомира, хлопець та дівчина, яким ледве виповнилось по 20 років. Обидва, як під копірку, стверджували працівникам Житомирського відділу поліції, які прибули за викликом, що передачі їм запропонували передати невідомі особи за винагороду, а про небезпечний вміст наркотичних засобів, прихований у продуктах, нічого не знали.

Дані події були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань у відповідності з чинним законодавством України, на теперішній час проводиться досудове розслідування Житомирським відділом поліції ГУНП в області. Символічно, що рівно рік тому, 30 березня 2015 року, також намагались передати наркотичну речовину у цибулинах до Житомирської УВП-8.

З метою перекриття каналів надходження до установи заборонених предметів 25 березня 2016 року було проведено спільну координаційну нараду з керівництвом Житомирського управління поліції ГУНП в Житомирській області, на якій опрацьовано питання залучення до патрулювання прилеглої до Житомирської УВП-8 території працівників поліції та членів громадських формувань «Дружинники», «Захист», «Варта Батьківщини», тощо.

n 0104168548 1

n 0104168548 1

n 0104168548 1

n 0104168548 1

Последнее изменение Пятница, 01/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework