×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянин знайшов на своєму подвір’ї термос… і викликав поліцію

Під час перевірки інформації про виявлення на подвір’ї приватного домоволодіння предмета невідомого походження поліційні вибухотехніки провели його дистанційне знищення.

n 3103168525Небезпечних та вибухових речовин не виявлено. Життю та здоров’ю людей ніщо не загрожує.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області, близько 9.10 31 березня на спецлінію «102» зателефонував 60-річний житомирянин та повідомив, що виявив на своєму подвір’ї предмет, схожий на термос, про походження якого йому нічого не відомо.

На місце події прибули працівники патрульної поліції та експерти-вибухотехніки. Поліцейські евакуювали людей з прилеглих до території можливого ураження будинків.

Виявлений предмет було дистанційно знищено. Під час дослідження залишків експерти встановили, що небезпечних речовин у знахідці не містилось.

Відтак усі мешканці змогли повернутися додому.

Поліція звертається до жителів та гостей області з проханням повідомляти про появу підозрілих осіб у населених пунктах. Також звертайте увагу на залишені без нагляду на тривалий час транспортні засоби, нічийні валізи, сумки, пакунки, іграшки, ґаджети, інші предмети. Пам’ятайте, що не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину, це може бути небезпечно для вас і оточуючих.

У разі появи у вас обґрунтованих підозр щодо небезпечності ситуації відразу телефонуйте за номером «102».

n 3103168525 1

Последнее изменение Четверг, 31/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework