×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Генеральний консул Вільям Бистрянські завітав у Житомир аби обговорити перспективи залучення американських інвестицій

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська та голова облдержадміністрації Сергій Машковський 30 березня провели офіційну зустріч

n 3003168501з Генеральним консулом США в Україні Вільямом Бистрянські.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

У зустрічі також взяли участь заступник голови обласної ради Наталія Рибак, народний депутат України Юрій Павленко та представники міської влади на чолі з міським головою Сергієм Сухомлином.

Візит Генерального консула відбувається в рамках налагодження ділових контактів задля залучення інвестицій американського бізнесу, зокрема, у туристичну сферу.

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська під час зустрічі зазначила, що депутатський корпус буде усіляко підтримувати та допомагати розвивати туристичний потенціал Житомирщини, відзначивши, що цей напрям є одним із пріоритетних для нашої області та міста.

«Історія нашого краю насичена відомими особистостями. Це батьківщина відомого конструктора Сергія Корольова. І можливість розширити та доповнити музей космонавтики новими експонатами зробить його перлиною нашої області і привабить туристів», - сказала очільник обласної ради.

У свою чергу Генеральний консул Вільям Бистрянські сказав, що завітав у Житомир аби проаналізувати та реально оцінити його економічний потенціал і обговорити перспективи залучення американських інвестицій.

За його словами, розвиток «космічного» туризму на прикладі музею космонавтики дає унікальну можливість Житомиру стати туристично привабливим містом.

n 3003168501 1

n 3003168501 1

Последнее изменение Среда, 30/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework